3/10/12

Η E.N.D. διέθεσε 600 δις δολλάρια στην Ελλάδα για την εξαγορά του χρέους. Κανείς δεν το αναφέρει. Τι συμβαίνει;


Από GBAL
Για την  E.N.D. (End National Debt) έχουμε αναφερθεί. Είναι η οργάνωση, βασικά Ελλήνων ομογενών,  που σκοπό έχει την σωτηρία της πατρίδος, από το οικονομικό τέλμα και απαξίωση που έχει περιέλθει. Διαθέτει, όπως ισχυρίζεται τα απαραίτητα οικονομικά εχέγγυα, τα οποία δύναται να διαθέσει στην Ελλάδα, για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. Ανακοίνωσε τα ποσά και που είναι κατατιθεμένα. Μαζί με την Ελλάδα η Οργάνωση θα βοηθήσει και την Κύπρο, καθόσον  θεωρεί ότι η Κύπρος είναι  και αυτή Ελλάδα. Φυσικά αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο, κανείς δεν θα μάθαινε για την εκδήλωση αυτή, καθόσον κανένα καθεστωτικό μεγάλο η μικρό ΜΜΕ δεν ανέφερε το παραμικρό. Κια φυσικά αυτό δεν είναι τυχαίο. Στο τέλος παρατίθεται το βίντεο της εκδήλωσης, όπου ο καθένας μας μπορεί να δει και να κρίνει αν είναι σοβαρά και αξιόλογα αυτά που πρεσβεύουν οι άνθρωποι αυτοί. Και μακάρι να είναι έτσι, γιατί όπως εξελίσσονται τα πράγματα σήμερα είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ για την σωτηρία της πατρίδος.

Έτσι λοιπόν την Κυριακή (30/9/12) το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας πραγματοποιήθηκε μια εκδήλωση ενώπιον εκατοντάδων συγκεντρωμένων που πήγαν εκεί για να ακούσουν μια... μεγάλη είδηση από το στόμα του ομογενούς καθηγητή Μανώλη Λαμπράκη, προέδρου του οργανισμού End National Debt (Τέλος στο Ελληνικό Χρέος).

 Σε ταυτόχρονη μετάδοση μέσω του διαδικτύου, σε όλο τον κόσμο, τόσο ο κ. Λαμπράκης όσο και ο φερόμενος ως βασικός εμπνευστής του σχεδίου σωτηρίας της Ελλάδας και χρηματοδότης της προσπάθειας Αρτέμις Σώρρας ανακοίνωσαν μεταξύ άλλων ότι:

Τα 600.000.000.000 (δισεκατομμύρια) δολάρια που προορίζονται για την εξαγορά του παγκόσμιου ελληνικού χρέους αλλά και για την ανάπτυξη της χώρας έχουν κατατεθεί -υπό τη μορφή ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου- στην κεντρική τράπεζα του Καναδά και ότι το καταθετήριο έχει παραδοθεί στο ελληνικό προξενείο του Τορόντο.
 Μοναδικός όρος για την εκταμίευση του ποσού είναι η διενέργεια πλήρους λογιστικού ελέγχου στα έσοδα και τα έξοδα του ελληνικού κράτους προκειμένου να μην υπάρξει κατασπατάληση των πόρων αυτών.
 Πρόκειται για ένα εξαιρετικά μακροχρόνιο δάνειο που μπορεί να φτάσει σε χρόνο αποπληρωμής ακόμη και τα 100 χρόνια, με επιτόκιο που ανέρχεται στο 0,5%.
 Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι υπάρχουν διαθέσιμα και περαιτέρω κεφάλαια, εφόσον χρειαστεί. Υπάρχουν όσα χρήματα απαιτούνται, είπε ο κ. Σώρρας.
 Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι για την Κύπρο το ποσό που κατατέθηκε είναι αντίστοιχα 48.976.500.000 δισ. δολάρια καθώς το αντίστοιχο αμερικανικό ομόλογο ήταν αυτού του ύψους και ότι θα κατατεθούν και τα υπόλοιπα χρήματα ως τα 50 δισ. Ειδικά για την περίπτωση της Κύπρου, θα υπάρχει μηδενικό επιτόκιο.
 Ειδικά για την Κύπρο ανακοινώθηκε ότι κλιμάκιο της Οργάνωσης End βρέθηκε στην Κύπρο προσκεκλημένη του προέδρου Δημήτρη Χριστόφια για συζητήσεις πάνω στην προσφορά της Οργάνωσης.

 Αυτό που πάντως προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η ανακοίνωση ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ,πριν από λίγες ημέρες, στελέχη της End που βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη προσεγγίστηκαν από κρατικούς αξιωματούχους 24 κρατών προκειμένου να τους ζητηθούν χαμηλότερα δάνεια για κράτη όπως η Σερβία, η Αίγυπτος, το Μεξικό και η Ουκρανία.
 Τέλος, ανακοινώθηκε ότι η End προχωρά στην ίδρυμα μιας νέας τράπεζας,της Cyprous Motherland Bank (Τράπεζα Πατρώας Γης Κύπρου) με κεφάλαιο 20 δισ. δολαρίων. Τα χρήματα αυτά προορίζονται για την εξαγορά εδαφών που ανήκουν σε ελληνοκύπριους αλλά βρίσκονται στα κατεχόμενα. Προκειμένου, όπως τονίστηκε να πωλούνται και να τα αγοράζει η Τουρκία θα τα αγοράζουμε εμείς. Και όποτε θελήσει ο οποιοσδήποτε να τα επαναγοράσει θα μπορεί να τα πάρει καταβάλλοντας ακριβώς το ίδιο τίμημα.
 Μετά το τέλος των αρχικών τοποθετήσεων το λόγο έλαβαν αρκετοί ομογενείς οι οποίοι -μέσω διαδικτυακής σύνδεσης Skype- τοποθετήθηκαν επί της πρωτοβουλίας και της δράσης της End.

To video στο youtube:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gw9X1db0P2Y
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου